Hoe breng je je bodem in goede conditie?

Opname live webinar van 8 februari 2018

Als akkerbouwer of tuinder werk je met de bodem, maar een bodem in goede conditie werkt ook voor jou.


Heb je het live webinar over het optimaliseren van de bodemkwaliteit gemist? Geen nood: wij hebben alles voor je opgenomen. Herbekijk hieronder het webinar met Annemie Elsen van de Bodemkundige Dienst vzw en Gera van Os van de Aeres Hogeschool (Nederland):

Live vragen stellen is natuurlijk niet meer mogelijk. Je kan Gera of Annemie wel nog vragen stellen via e-mail.


Interreg-project Leve(n)de Bodem

Dit webinar kadert binnen het Interreg-project Leve(n)de Bodem. Bodemspecialisten uit Vlaanderen en Nederland bundelen in dit project de krachten, met als voornaamste doel de aanwezige kennis beter te laten doorstromen naar alle land- en tuinbouwers.

Het project is gefinancierd binnen het Interreg V-programma Vlaanderen-Nederland. Het project wordt voor 50% gefinancierd door Europa. De overige 50 % wordt gefinancierd door de provincie Antwerpen, provincie Limburg, provincie Oost-Vlaanderen, provincie Vlaams-Brabant, provincie West-Vlaanderen en de Vlaamse Overheid en de Nederlandse provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

De Vlaamse projectpartners zijn InagroPCG in Kruishoutem, Hooibeekhoeve, PIBO-Campus in Tongeren, provincie Vlaams-Brabant en het Departement Omgeving.

         Leve